HOME > VERENIGINGEN > OUDERVERENIGING

Oudervereninging De Glimlach! 

  

Wij nodigen alle ouders uit om in de oudervereniging een steentje bij te dragen aan het verdere succes van De Glimlach. Vorm geven aan de werking van de vereniging, meedenken in werkgroepjes, activiteiten helpen organiseren of bijspringen waar nodig: alle hulp is welkom!

Geef je naam en e-mail adres door aan de juf of meester of mail rechtstreeks naar
ovdeglimlach@gmail.com
Tot binnenkort!

Wat doen we?

Jaarlijks organiseren we verschillende activiteiten. De opbrengst van alle activiteiten wordt volledig benut ten voordele van de kinderen. De voorbije jaren heeft de oudervereniging op die manier volgende zaken kunnen bekostigen: sportmateriaal, kleuterfietsen, (moes)tuinbenodigdheden, fluojasjes, T-shirts, … alsook tussenkomst bij creatie en onderhoud van de website, ondersteuning van de leerkrachten bij het verfraaien of versterken van de klaspraktijk, enz.

Wie zijn we? 

De oudervereniging is een toffe groep  gemotiveerde ouders die zich belangeloos inzet voor de school van onze kinderen. De oudervereniging wil zijn steentje bijdragen om van De Glimlach dé school te maken waar leerlingen en ouders zich goed voelen. Het is een link tussen de ouders enerzijds en het schoolteam en directie anderzijds.

Mogen we je misschien binnenkort ook in onze groep verwelkomen? Zelfs al help je maar bij één van de activiteiten, dan nog zijn we dankbaar! Ook leuke ideeën zijn welkom…

 
 
 
 

 

 

NIEUWSBERICHTEN & EVENEMENTEN

Basisschool De Glimlach

Sint-Elooistraat 2
8210 Zedelgem
Tel:  050 20 94 09
info@deglimlach.be


 
Smartschool – Sint-Victor Dworp

https://glimlach-sgr25.smartschool.be/

Verborgen Facebook-foto's (en berichten) zijn met Stalkscan tóch ...